Delen op social media kanalen

In de nacht van dinsdag op woensdag is het Eethuis en café  't Trefpunt in Geijsteren getroffen door een allesverwoestende brand. Dat is in alle tijden al een ramp voor ondernemers, maar in de week na de heropening van de horeca maakt een dergelijke klap de rampspoed compleet. 

Vanuit de Venrayse horeca wordt meegevoeld met Roel en Lean Groetelaers. Het blijft niet alleen met meevoelen. De Venrayse horeca wil een duidelijk collectief signaal afgeven en zet een crowdfund actie in om Roel en Lean te helpen met de wederopbouw van Het Trefpunt. De eerste contouren van de crowdfund actie worden in de loop van de woensdag reeds uitgezet. Ook de samenwerking met de Dorpsraad en het verenigingsleven van Geijsteren wordt gezocht.

Het rekeningnummer waarop donaties binnen mogen komen is NL15RABO0156302578 op naam van het Koninklijk St.Willibrordus Gilde Geijsteren.

De Venrayse horeca gaat in de loop van deze week diverse acties bedenken en uitzetten. Meer daarover wordt gecommuniceerd via social-media en lokale media.

Zie ook: Grote brand bij Eethuis 't Trefpunt in Geijsteren | Omroep Venray

Foto
112Nieuwsgroep