Delen op social media kanalen

SV United ziet twee clubiconen na dit seizoen vertrekken op sportpark De Meulebèèk. Aanvoerders Willem Peters en Kevin Koolhof nemen afscheid met samen 461 officiële wedstrijden in SV United 1 achter hun naam. 

Dat schrijft de sportvereniging op haar website.

Willem Peters speelde van de vertrekkende spelers verreweg het langst voor United, waar hij in de pupillen begon bij het toenmalige VV Wanssum. Sindsdien speelde de nu 29-jarige Wanssumer nooit voor een andere club en kwam hij tot maar liefst 276 officiële wedstrijden en 18 doelpunten in het eerste elftal. Sinds de komst van trainer Fenne Smits in 2017 droeg Peters de aanvoerdersband van United.

Naast aanvoerder Peters vertrekt ook tweede aanvoerder Kevin Koolhof bij SV United. Verdeeld over verschillende periodes speelde hij in totaal 185 officiële duels, waarin hij 43 keer wist te scoren. Daarmee staat Koolhof momenteel op de derde plaats in de lijst van all-time topscorers van United. Na 24 jaar actief te hebben gevoetbald bij onder meer SV Meerlo, VVV-Venlo, SSS’18, RKSV Wittenhorst en SV United stopt de 28-jarige Koolhof als voetballer.

Foto
SV United