Delen op social media kanalen

Food Services de afdeling van VieCuri heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. In samenwerking met leverancier Daily Fresh Food hebben zij de huidige menukaart voor patiënten omgetoverd tot een volwaardig magazine. 

Magazine ‘VIEculinair’ biedt een kijkje in de keuken, laat medewerkers aan het woord en illustreert een aantal belangrijke tips voor een gezond voedingspatroon, beweging en een goed herstel. Handig voor zowel thuis als tijdens de opname! Patiënten mogen het magazine namelijk mee naar huis nemen zodat ze thuis aan de slag kunnen.

Deze week zijn de eerste menukaarten uitgedeeld. Voedingsassistente Ria Minten: ‘We hebben veel positieve reacties ontvangen van patiënten. Het is het gesprek van de dag op de afdeling!’

Kortom, VIEculinair zorgt voor ontspanning en vertier, maar informeert patiënten ook over gezonde voeding. Inmiddels benieuwd geworden naar het resultaat? Neem dan gerust een kijkje in de digitale versie van VIEculinair.

 

 

Foto
Archief Omroep Venray
Bron
VieCuri