Delen op social media kanalen

In verband met de eerste fase van het project N270 Via Venray hebben omwonenden in Brukske, Leunen en Oostrum een brief van Provincie Limburg ontvangen met de uitnodiging om deel te nemen aan een digitaal vragenuurtje*.

Deze zal gehouden worden op donderdag 24 juni 2021 van 18.30 tot 19.30 en van 20.00 tot 21.00 en op dinsdag 29 juni 2021 van 18.30 tot 19.30 en van 20.00 tot 21.00. Aanmelden vóór 23 juni via mail: N270viavenray@prvlimburg.nl. Slechts tien deelnemers per vragenuurtje.

Bij de eerste fase van N270 Via Venray tussen de Leunseweg en de rotonde Oostrum worden o.a. de volgende knelpunten aangepakt: De kruising N270 - Leunseweg en ontsluiting bedrijventerrein ‘De Brier’, landbouwroute oost-west, kruising N270 – A73 en kruising N270 - ‘De Blakt’.

Om het project N270 Via Venray te kunnen realiseren moet de gemeente Venray het bestemmingsplan wijzigen. Begin juli 2021 zal zij dan ook een besluit nemen over het ontwerp bestemmingsplan. Tegen die tijd kan men ook meer informatie vinden over de terinzagelegging van de documenten op de website van de gemeente Venray.

Voor de bestemmingsplanprocedure organiseert de gemeente op dinsdag 20 juli 2021 een informatieavond. Waarover later, vanwege de huidige coronamaatregelen, meer details volgen wat betreft de invulling daarvan.

Via deze link: www.limburg.nl/N270ViaVenray kunnen belangstellende een filmpje bekijken van de huidige situatie en de toekomstige situatie van het project alsook een nieuwsbrief aanvragen.

*Overige omwonenden van het project en ondernemers ontvangen vóór 20 juli ook nog een uitnodiging voor een vragenuurtje.

Foto
Archief Omroep Venray
Bron
Provincie Limburg