Delen op social media kanalen

Het centrum van Venray is sinds enkele weken opgesierd door mooie plantenbakken van Venray Bloeit!, met daarin mooie planten en bloemen. Donderdag rond 02.30 uur werden in de Grotestraat twee van deze plantenbakken omver gegooid. De schade valt uiteindelijk mee.

De schade in dit geval is niet het "probleem". De plantenbakken staan weer op hun plek met de planten/bloemen er in. Wat wel een "probleem" is, is het gedrag, van de vandalen aldus de politie.  De politie vraagt zich af of we het centrum niet zo aankleden dat het aantrekkelijk is zonder dat er wat kapot, vernield moet worden 

De wijkagent van Venray Centrum heeft donderdag tijdens de noodhulp dienst maar beperkt onderzoek kunnen doen in deze zaak. Inmiddels is wel al informatie ontvangen, waaronder beelden. Nog niet alle beelden zijn ontvangen en bekeken. Wel is al bekend dat het vermoedelijk gaat om drie jongeren die op de fiets waren.

De politie roept de daders op zich te melden bij de politie. Met een "goed gesprek" kan het al opgelost worden.

Maandag zal de wijkagent Venray Centrum weer verder onderzoek doen, mochten de betrokken personen zich niet hebben gemeld  hebben. En wordt de identiteit van de personen na onderzoek bekend, dan zal de politie zich bij de betrokken personen melden. En dan wordt het volgens de politie een ander gesprek, waarbij ook justitie mogelijk iets voor ze in petto heeft.

 

Foto
Politie Venray-Gennep