Delen op social media kanalen

De gemeente Venray heeft in een persbericht benadrukt niet samen te werken met landelijk opererende firma's die zonnepanelen aanbieden.

Volgens de gemeente zijn in Venray verschillende inwoners benaderd door een firma die zonnepanelen aanbiedt. In die communicatie suggeert het bedrijf dat de gemeente hen actief ondersteunt. De gemeente zegt dat van samenwerking geen sprake is.

Gemeente Venray benadrukt wel dat zij alle inwoners en bedrijven ondersteunt die zich inzetten voor het realiseren van zonnepaneelinstallaties op hun terrein. "We juichen het toe als mensen zelf groene stroom gaan opwekken, maar we werken niet samen met (landelijk) opererende firma’s die zonnepanelen aanbieden. De gemeente is dus ook niet (mede)verantwoordelijk voor deze vorm van acquisitie of de kwaliteit van de aangeboden producten en diensten", aldus de gemeente.

Foto
Pixabay