Delen op social media kanalen

Vanaf donderdag 1 juli kunt u bij ziekenhuis VieCuri in Venray en Venlo alleen nog op afspraak terecht voor bloedafname. U kunt dan zelf kiezen op welke dag en tijdstip u bloed laat prikken

Het belangrijkste doel van prikken op afspraak is de wachttijd voor patiënten te verkorten. Door te prikken op afspraak, kan het aantal mensen dat tegelijk in de wachtruimte is beter worden gereguleerd. Heeft u een afspraak voor bloedafname? Dan kunt u zich op het afgesproken tijdstip aanmelden bij de aanmeldzuil bij de ingang van de bloedafname.

Via het patiëntenportaal www.mijnVieCuri.nl kunnen patiënten zelf een afspraak maken om bloed te prikken. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts, specialist of verwijzer nodig. Lukt het niet om via mijnVieCuri een afspraak te maken? Neem dan telefonisch contact op met VieCuri via het telefoonnummer 077 – 320 55 55.

Het prikken op afspraak geldt op dit moment alleen voor de VieCuri hoofdlocaties in Venray (ziekenhuis) en Venlo. Op een later moment wordt dit ook mogelijk voor de overige priklocaties van VieCuri.

Foto
Archief Omroep Venray