Delen op social media kanalen

Het grote afsluitende evenement van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum wordt verplaatst naar zaterdag 3 juli.

De afsluiting van het project wordt een week opgeschoven vanwege de coronamaatregelen. De keuze is gemaakt omdat er vanaf juli meer mogelijkheden voor deelnemers en artiesten ontstaan en het project volgens de organisatie een mooie afsluiting verdient.

Tijdens de Grand Finale, zoals Mooder Maas het evenement noemt, worden deelnemers aan de fietsroute verrast door muziek, kunst, theater of een culinaire versnapering. Daarnaast gaat een film die documentairemaker Marijn Poels maakte over het project in première. 

De trailrun door het natuurgebied, die op 26 juni in de ochtend gepland staat, wordt niet verplaatst. De organisatie van de trailrun houdt zich aan de geldende coronamaatregelen. Zo starten de deelnemers in kleine groepjes, verdeeld over tijdsblokken en is er op het hele parcours voldoende ruimte om afstand te houden. 

Foto
Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum