Delen op social media kanalen

Nicole Hoogenboom verzorgt een gratis masterclass voor ouders van kinderen met autisme of AD(H)D bij BiblioNu. Deze is online via Zoom te volgen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers een link.

Soms is het hebben van een kind met autisme of AD(H)D best wel eenzaam, omdat het delen van zorgen over het kind niet makkelijk is in een groep ouders die de problemen niet herkennen en erkennen. Ouders kunnen hierdoor het gevoel hebben altijd overal alleen voor op te moeten draaien. Zeker als de partner of de familie de situatie heel anders beleeft.

Natuurlijk houden ouders van hun kind, maar dat neemt niet weg dat dit houden van soms best moeilijk kan voelen. En dat is iets wat men niet durft uit te spreken. Dat maakt verdrietig. Het ouderschap wil je zonder die continue zorg beleven en zonder het niet te benoemen verdriet dat altijd latent aanwezig is. Herken jij je in deze bovenstaande beschrijving van een ouder van een kind met autisme of AD(H)D? Meld je aan voor deze gratis masterclass.

Nicole Hoogenboom (zie foto) neemt de deelnemers als ervaringsdeskundige mee in haar kennis en geeft tips die men gelijk in de eigen situatie in kan zetten. Ze kan de kinderen niet genezen, maar ze kan er wel voor zorgen dat de ouder zich sterker en daardoor beter gaat voelen.

De masterclass wordt gehouden via Zoom op 22 juni van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via www.biblionu.nl onder de knop ‘Activiteiten”.