Delen op social media kanalen

De finale van het 46e Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) vindt op 11 februari 2022 plaats in Venray.

Dat werd vrijdagmorgen bekendgemaakt op L1 radio.

Over de exacte finalelocatie van het LVK moet nog een beslissing worden genomen. Eerste keus was de Evenementenhal, maar het is nog niet zeker of die op 11 februari, de finaledag, beschikbaar is. Daarom wordt er ook onderzocht op welke plek in Venray een paviljoen kan worden neergezet.

De Stichting LVK gaat vooralsnog uit van een finale zonder beperkingen. "Mocht corona in februari onverhoopt toch niet onder controle zijn, dan hebben we in het afgelopen jaar genoeg ervaring opgedaan met andere scenario’s", vertelt woordvoerder Ron Aspers. 

Het is de derde keer dat het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer in Venray wordt georganiseerd.

Foto
L1