Delen op social media kanalen

Het Venrays Mannenkoor (VMK) gaat met ingang van donderdag 3 juni weer beperkt repeteren op vrijwillige basis en op inschrijving. De enige "eis" voor deelname is dat je je goed voelt en geen corona gerelateerde klachten hebt!

Deze "eis" geldt ook voor mannen die graag kennis willen maken met het Venrays Mannenkoor. Door bijna anderhalf jaar "corona-vakantie" moeten dirigenten en zangers als het ware een nieuwe start maken en is dit een uitstekend moment voor nieuwe zangers om in te stappen.

Wil je deze repetities meemaken stuur dan een mailtje naar info@venraysmannenkoor.nl en je mag zonder verplichtingen meedoen. Er wordt gezongen in groepen van maximaal 30 personen.

De repetities vinden plaats op de tribune van SV Venray. Vorig jaar was dit ook al enkele keren het geval. Omdat de coronaregels door het regionale beleidsteam ( RBT ) van de veiligheidsregio iets ruimer worden uitgelegd dan de nationale regelgeving zijn er zelfs mogelijkheden om eventueel al in binnenruimtes te kunnen repeteren. Het Venrays Mannenkoor kiest ervoor om buiten te beginnen.