Delen op social media kanalen

De bibliotheek Venray is vanaf donderdag 20 mei weer open. Vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen zijn er helaas nog wel een aantal beperkingen.

De bibliotheek is geopend op maandag van 13:00 tot 17:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Wie lid wil worden of vragen heeft wordt verzocht de bibliotheek op weekdagen van 13:00 tot 17:00 uur te bezoeken of op zaterdagen. Op de andere tijden is er alleen zelfbediening mogelijk!

Er mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn in de bibliotheek. Gebruik van een mandje is daarom verplicht. Zijn de mandjes op dan moeten de klanten even wachten tot er weer een beschikbaar is. Wie in de bibliotheek wil verblijven om bijvoorbeeld de krant of een tijdschrift te lezen, of om te studeren moet zich registreren. Daarvoor liggen formulieren klaar.

Uiteraard gelden de standaard regels ook in de bibliotheek. Zo wordt er verzocht om 1,5 meter afstand te houden en is er het verzoek om alleen naar de bibliotheek te komen of met maximaal 1 andere persoon uit een huishouden. Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, koorts of als iemand in de thuisomgeving koorts of benauwdheidsklachten heeft.

Foto
Archief Omroep Venray