Delen op social media kanalen

Papadag. Zo heet een ontmoetingsdag voor vaders, die op 27 juni wordt gehouden. De dag is een van de activiteiten in het Jaar van Sint-Jozef in het bedevaartoord van Sint-Jozef in Smakt. 

Wat is (aankomend) vaderschap en hoe kun je dat combineren met je werkend bestaan? Hoe kun je als vader geloofsvragen van je kinderen beantwoorden? Wat kan geloof in je gezin betekenen? Hoe kan het je gezin tot zegen zijn? In dit bijzondere Sint Jozefjaar wil het enige St.-Jozefbedevaartsoord in Nederland dit soort vragen aan bod laten komen, met het voorbeeld van Sint-Jozef als inspiratie. Alle vaders zijn uitgenodigd voor deze papadag: een moment van rust en bezinning, viering en ontmoeting. 

De dag is bedoeld voor kerk betrokken vaders, maar heel nadrukkelijk ook voor vaders die wat verder van de kerk afstaan. Aan de dag zijn geen kosten verbonden, lunch voor eigen rekening, vrije gave wordt gewaardeerd.

U kunt zich hier Aanmelden voor deze dag. 

Foto
Archief Omroep Venray