Delen op social media kanalen

Naar aanleiding van de integriteitsaffaire rondom voormalig CDA-gedeputeerde Herman Vrehen is vrijdag het Het College van de Provincie Limburg, (met onder meer Carla Brugman uit Blitterswijck, zie foto) van Gedeputeerde Staten van de provincie Limburg opgestapt. 

Vrehen sluisde tonnen aan subsidiegeld van een stichting naar eigen bv's. Dit bracht het NRC onlangs naar buiten. Donderdag bleek dat de commissaris van de koning in Limburg,Theo Bovens, de Provinciale Staten niet juist geïnformeerd heeft over de kwestie.

In het debat over de affaire-Vrehen zei het provinciebestuur vrijdag geen vertrouwen meer te voelen. Het is nog niet duidelijk of ook commissaris van de koning Bovens opstapt. 

Eerder waren Ger Koopmans (CDA) en Hubert Mackus (CDA) al opgestapt. 

Foto
Archief Omroep Venray