Delen op social media kanalen

Wilt u samen met uw kind plezier beleven tijdens de Media Ukkie Dagen? Haal de gratis Ukkietas op bij BiblioNu in Venray op 26 maart of een keer van 29 maart tot en met 2 april. Ophalen kan dan tussen 11.00 uur en 12.00 uur of tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Zorg dat u er op tijd bij bent, want op is op.

De tas is samengesteld voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. In iedere Ukkietas zit een mooi prentenboekje, een Media Groei boekje, een knuffeltje met QR-code, een houten vlinder, bloemenzaadjes en informatie over digitale prentenboeken en apps. Bij de spullen uit de Ukkietas ontvang je tips voor online en offline activiteiten met je kind.

Op vrijdag 26 maart om 15.00 uur wordt er via livestream een prachtig voorjaarsverhaal voorgelezen. Aanmelden kan van 18 tot en met 24 maart via de activiteitenshop op biblionu.nl. Na het voorlezen kunt u met uw kind bijvoorbeeld de houten vlinder uit de Ukkietas versieren en napraten over het verhaal.

Tijdens de Media Ukkie Dagen besteedt de bibliotheek extra aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Ouders en verzorgers van jonge kinderen krijgen tips om aan de slag te gaan met het mediagebruik binnen het gezin. Met antwoord op vragen, zoals: hoe kun je als gezin samen plezier beleven aan media? Welke inhoud past goed bij je kind? Hoe kun je je kind veilig begeleiden op de tablet? En hoe zorg je voor de juiste balans in momenten met en zonder media? Kijk voor uitgebreide informatie over de Media Ukkie Dagen op biblionu.nl

 

Foto
Archief Omroep Venray