Delen op social media kanalen

Dit voorjaar gaan de parochies van Venray en Smakt van start met een eigen app. We doen al veel op onze mobiele telefoons, maar vooralsnog was onze kerkgemeenschap daar niet op te vinden. Dat gaat de komende tijd veranderen met de RK-Venray app.

Deze is straks te downloaden voor alle smartphones. In deze app kun je berichten lezen van en over de kerk, maar ook is het mogelijk zelf iets te delen en te reageren op andere. Voor de verschillende groepen binnen de parochies zijn aparte kanalen aangemaakt om tevens onderling te communiceren. Verder vind je er een agenda voor alle activiteiten die binnen de kerk plaats vinden, kun je elkaar opzoeken en is het mogelijk om geld te geven aan de collecte.

In de volgende Samen Kerk staat een uitgebreid stuk over deze app. Iedereen moet zich persoonlijk aanmelden voor de app. Dat kan nadat je hem hebt gedownload, maar dan kan er wat tijd overheen gaan omdat je gegevens eerst gecontroleerd moeten worden. Je kunt ook direct toegang krijgen. Lever dan vooraf je gegevens hier Meedoen met de RK Venray-app (google.com) aan. Je kunt daarbij ook aangeven een e-mail te willen ontvangen zodra hij beschikbaar is.

Foto
Archief Omroep Venray