Delen op social media kanalen

De WeJeBe garage in Blitterswijck die nu nog in het centrum van het dorp ligt wil graag verhuizen naar een plek aan de Berkenstraat in die plaats, waar een voormalig loonbedrijf was gevestigd. Dit meldt dagblad de Limburger in haar uitgave.

De gemeente wil meewerken aan dat plan, mede omdat het bedrijf op de huidige locatie niet meer kan uitbreiden. De overbuurman heeft daar nogal wat problemen mee omdat naar zijn zeggen veel licht- en geluidsoverlast zal ontstaan van af en aan rijdende auto’s, die het bedrijf gaan bezoeken. Tevens zal hij zich wellicht gaan storen aan opvallende reclames met vlaggen en borden die bij de ingang zouden moeten komen.

Gemeente Venray verwacht dat de hinder wel zal meevallen, zeker nu dat voormalig loonbedrijf wordt vervangen door een autogarage, waarvoor minder overlast wordt toegestaan als voorheen op die locatie werd gedoogd. De eigenaar van de WeJeBe garage wil nog met de buurtbewoner gaan overleggen om te bekijken of ze de overlast zoveel als mogelijk kan beperken.

Foto
Google Streetview
Bron
Dagblad de Limburger