Delen op social media kanalen

Het is een open deur, maar vooruit, daar gaat ie nog een keer: Het zijn vreemde tijden. Het Coronavirus houdt de mensheid wereldwijd in een wurggreep. Er kan niks, er mag niks.

Om nu carnaval 2021 niet geheel geruisloos voorbij te laten gaan, komt CV de Keavers met een nieuw initiatief:

De Grote On-linecarnavalsquiz. Compleet Coronaproof!

De quiz zal plaatsgrijpen op zaterdag 13 februari. Aanvang 20.11 uur.

Een keur aan vragen over carnaval in Holthees en Smakt zal de revue passeren. Van verleden tot heden. Alles komt aan bod; van prinsen tot boerenbruidsparen, van zittingsavonden tot optochten.

Dus, bent u een carnavalsvierder in hart, nieren en bloedvaten, doe dan mee aan de Grote On-linecarnavalsquiz! Deelname is gratis.

Het vormen van groepjes mag, maar uiteraard geheel volgens de geldende RIVM-richtlijnen. Wij vragen u met klem hier niet van af te wijken.

Om de quizavond nog een extra feestelijk tintje te geven kunt u bij CV de Keavers een goedgevulde borrelplank bestellen a 11 euro per plank.

De borrelplanken zijn te verkrijgen via drive-through. Nader info aangaande waar, hoe laat en hoe volgt.

Opgeven kan tot uiterlijk 10 februari via: activiteiten.keavers©gmail.com

Vermeld u groepsnaam, het aantal borrelplankjes (normaal 1 per groepje, maar meer mag natuurlijk ook) en een e-mailadres zodat wij u een deelname-link kunnen sturen. Er zijn grote prijzen te winnen, dus wees er als de kippen bij!

Foto
De Kaevers
Bron
't Krentje Smakt - Holthees