Delen op social media kanalen

De knalavonden, waar De Keieschieters uit Geijsteren altijd weer zo naar uitkijken, zullen dit jaar helaas niet op de traditionele manier plaatsvinden. Toch wil de carnavalsvereniging dit niet zomaar voorbij laten gaan. Zij hebben de knalavonden van 2021 verplaatst naar één avond en wel naar zaterdag 30 januari.

De Keieschieters gaan er dit jaar een online editie van maken. Ook deze editie kan niet zonder de inzet van het geweldige talent uit dit Venrayse kerkdorp.

Nieuwe stukjes zijn zéér welkom, van 1 minuut tot 15 minuten, van buut tot dans, leuk uitgedost een goede mop vertellen, met een groepje samen een toneelstuk opvoeren (alles volgens de richtlijnen) een liedje zingen enz! Ook schlagers zijn natuurlijk welkom! Misschien weet je wel een leuke schlager te schrijven in dit bijzondere jaar???

Heb je zin om mee te doen? Laat het de carnavalsvereniging dan weten. Het is de bedoeling dat je deze stukjes/liedjes van tevoren opneemt thuis of indien mogelijk op het podium in de zaal en uiteindelijk gaan De Keienschieters dit op de avond zelf uitzenden via hun YouTube kanaal.

Wil je de saaie donkere dagen van deze lockdown toch een beetje kleur te geven, verzin dan iets leuks, grappigs, moois voor de knalavond 2021! Heb je vragen of wil je je opgeven, stuur dan een mailtje naar beautyworx@windowslive.com of bel/app met: 06-16619339 (Ilse). Opgeven graag vóór zaterdag 16 januari en insturen van de stukken uiterlijk zaterdag 23 januari.