Corona en carnaval. Hierover hebben het bestuur, leden en de commissieleden van Cv “De Keavers” Holtus-Smakt zich uitgebreid beraad en bekeken hoe zij in het Keaversriek met de huidige beperkingen dit zouden kunnen invullen. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat met de huidige maatregelen het bijna onmogelijk is het feest der feesten in de gemeenschap in goede banen te kunnen laten plaatsvinden en handhaven.

Dit betekent dat Cv “De Keavers” Holtus-Smakt heeft besloten om voor het nieuwe carnavalsseizoen 2020 – 2021 geen nieuwe prins uit te uitroepen. Ook zal er geen boerenbruidspaar worden gepresenteerd voor het nieuwe seizoen. Dit houdt dus in dat alles gecanceld is, zolang de begrijpelijke corona maatregelen niet  meer vrijheid kunnen bieden. Mochten er straks in het begin van het nieuwe jaar toch versoepelingen zijn van de regels, wordt er op dat moment bekeken of het mogelijk is, om toch nog op gepaste wijze met alle regels in achtneming een passend programma gemaakt kan worden.

Het bestuur hoopt dat een ieder dit besluit kan respecteren. ook zij vindt dit zeer jammer, maar gezondheid van de samenleving gaat altijd voor. Als het virus onder controle is staan zij weer voor alle Keavers en Keaverrinnekes klaar om het mooiste feest van het jaar te kunnen organiseren en hopen dat ook alle Keavers en Keaverrinnekes er dan weer bij zullen zijn.

Verzoek aan de inwoners: Vergeet niet te stemmen voor de Rabo clubkasactie van de Rabobank. Ook deze steun is voor de verenigingen in onze gemeenschap Holthees-Smakt van belang.

Foto
Carnavalsvereniging Smakt/Holthees
Bron
Carnavalsvereniging Smakt/Holthees