Ben of was je muzikant van een koperen-. houten of slagwerkinstrument? Ben je lid geweest van de fanfare/muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt ? Of lid bij een andere vereniging of speel je in een band? Of zijn jouw muzikale klanken niet verder gekomen dan binnen de vier muren van je huis? Welk blaas- of slagwerkinstrument je ook speelt of hebt gespeeld, zij zijn op zoek naar jou!!!

Voor het ontmoetingsconcert op zaterdag 12 december 2020 om 19.30 uur zoeken zij muzikanten die mee willen spelen! Zoals de naam van het concert het al zegt willen ze graag muzikanten herenigen en samenbrengen om een gezellig en verrassend concert neer te zetten. Voorafgaand aan het concert zijn er 6 repetities in de periode van september tot en met december.

Je bent uiteraard van harte welkom om meer repetities op de donderdagavond bij te wonen.

Mocht je geen instrument in je bezit hebben, laat dan weten met welk instrument je wil deelnemen en zij regelen het voor jou! Voor deelname vragen zij minimaal speelniveau A.

Ja, ik doe mee! Geef je naam en met welk instrument je deelneemt door aan Ellen Jansen,

e-mail: jansen_emj99@hotmail.com

Nog twijfels om deel te nemen? Kom gerust eens een kijkje nemen of een keer meespelen op de repetitie! Zij repeteren elke donderdag van 20.00 - 21.45 uur in 't Pelgrimshuis in Smakt.

Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt

Foto
Logo Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt