Het nieuws van 13 juli 2019

Meijel wint OLS 2019: Venray tweede

De Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray heeft een schitterende tweede plaats behaald op het Oud Limburgs Schuttersfeest op zaterdag 13 juli op het schuttersfeest in Sevenum.

In de finale moesten zij het hoofd buigen voor de winnaar, de schutterij Sint Willibrordus Meijel. Het zestal, bestaande uit Henk de Klein, Patrick de Klein, Geert Hendriks, Alex Lamers, Ron Linders en Hans van Rhee legde beslag op de tweede prijs.

Prijswinnaars KVW op bezoek bij Omroep Venray

Erg enthousiast waren de zes prijswinnaars van Kindervakantiewerk Venray. Zij hadden meegedaan aan het onderdeel: “Wil jij bij Omroep Venray het weer presenteren”.

De afgelopen week waren veel kinderen en leiding actief bij de jaarlijkse Kindervakantiewerk Venray met diverse spelonderdelen. Onder het motto zon, hagel, sneeuw of regen, met KVW kunnen we er tegen, waren er erg veel activiteiten, waaronder de mogelijkheid om het weer te presenteren bij Omroep Venray.

Voor het eerst schietwedstrijd voor jeugd tijdens OLS finale

Het OLS 2019 heeft al vele mooie momenten en unieke belevenissen achter de rug. Zaterdag 13 juli om 11:00 uur gaan de 25 schutterijen die nog in de race zitten voor een bloedstollende finale zorgen. Het kavelen en het schuttersfeest in de tent worden dan weer hervat. Wie gaat er zaterdag met d’n Um naar huis en krijgt de eer om het OLS in 2020 te organiseren?