Robijnen jubilarissen bij Ars Musica

  Robijnen jubilarissen bij Ars Musica

Tijdens de slotavond van het seizoen 2018-2019 hebben bestuur en leden van Ars Musica twee van hun zangers gehuldigd. Riet Jansen en Wies Schuhmacher vieren in 2019 hun 40-jarig lidmaatschap van dit vocaal ensemble.

Bij die gelegenheid memoreerde voorzitter Jo van Lieshout dat zij veel ontwikkelingen bij en van Ars Musica hebben meegemaakt. Vanaf 1979 tot nu woonden zij trouw en actief de wekelijkse repetities bij. Nooit lieten ze een concert voorbij gaan en altijd waren ze bereid om zich voor het koor in te zetten bij andere activiteiten. Bovendien leverden zij een belangrijke bijdrage aan de goede sfeer. Kortom, een paar leden om trots op te zijn. Als waardering én hulde reikte voorzitter Jo van Lieshout hen de Ars Musica jubileumspeld uit. Met een vierstemmig “lang zullen ze leven” zetten de overige leden hun felicitaties toepasselijk kracht bij.

foto: vlnr Wies Schuhmacher, voorzitter Jo van Lieshout en Riet Jansen.

Foto: 
Coby Siebers