Huldiging Jubilarissen Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo

Huldiging Jubilarissen Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo

Op vrijdag 5 juli had Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo de afsluiting van het muzikale seizoen 2018/2019. Deze avond vonden een aantal plechtigheden plaats, namelijk: de uitreiking van alle diploma’s aan de leerlingen, de uitreiking van de Frans Michels Trofee aan Zoë Tissen en Amke Reintjes, de uitreiking van de Anja Willems Trofee aan Tijn Michels en de huldiging van 3 jubilarissen gehuldigd, te weten Niek Janssen (25 jaar), Math Drabbels (50 jaar) en Pieter Classens (50 jaar).

Niek Janssen is 25 jaar lid van de vereniging en speelt momenteel bugel op de eerste rij. Niek is naast muzikant ook al de nodige jaren bestuurslid van de vereniging. Hij is gestart als secretaris en thans al vele jaren met verve actief als penningmeester.

De vrouw van Niek, Manon, speelt inmiddels ook al de nodige jaren hoorn in het fanfareorkest. Het kan dan ook niet anders dan dat hun twee zoons straks ook met muziek gaan beginnen!

Math Drabbels is 50 jaar lid van de vereniging en heeft op zijn bugel de nodige solopartijen voor zijn rekening genomen. Muziek maken zit Math dan ook in het bloed, zijn vader is jarenlang actief geweest binnen de vereniging. Zijn dochter Janneke en broer Piet spelen ook al geruime tijd in het fanfareorkest. Math is een aantal jaren terug benoemd als erelid vanwege zijn velen verdiensten voor de vereniging. Zo is hij bestuurslid geweest en heeft hij in de velen commissies zijn muzikale enthousiasme overgedragen.

Pieter Classens is 50 jaar lid van de vereniging en speelt bes bas in het fanfareorkest.
Pieter is een stille maar krachtige kracht binnen de vereniging. Hij is jarenlang actief geweest als secretaris van de vereniging. Zijn vrijwillige inzet bij onder meer de muziekvereniging werd in 2006 dan ook bekroond met een Koninklijke onderscheiding.

Pieter heeft de muzikale genen in ieder geval doorgegeven aan zijn kinderen die allemaal actief zijn geweest binnen de vereniging. Zijn dochter Auke is inmiddels zeer actief binnen de muziekwereld met haar eigen zangstudio SAULL.