Gladys Events (Venray) Starter van het Kwartaal

Gladys Events (Venray) Starter van het Kwartaal

Gladys van den Munckhof is dit jaar de tweede winnaar geworden van het initiatief Starter van het Kwartaal in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas meldt Wijlimburg op haar website. Zij organiseert evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke branche.

Van den Munckhof begon met het organiseren van evenementen voor Ruby and Rose; een stichting die zich inzet voor de strijd tegen gynaecologische kanker. Dankzij een golfdag en een event op Raceway Venray voor Ruby and Rose, kreeg ze bekendheid bij BN’ers en wist ook buiten de eigen regio een netwerk op te bouwen. Omdat veel bedrijven haar benaderden om de organisatie en begeleiding van evenementen op zich te nemen, liet ze zich inschrijven als ondernemer.

Starter van het Kwartaal is een initiatief van de gemeenten Venray en Horst aan de Maas in samenwerking met Rabobank en het Venrays Ondernemers Platform (VOP). Het doel is om startende ondernemers een helpende hand bieden. Elk kwartaal wordt een ‘Starter van het Kwartaal’ verkozen. Uit deze winnaars wordt tevens de Starter van het Jaar benoemd.