Programma Merseloop

Programma Merseloop

Dit jaar zal op zaterdag 29 juni voor de tiende keer deze loop voor alle categorieën plaatshebben. De parkoersen van deze lustrumlopen liggen in het centrum van Merselo. De wedstrijden bestaan uit de Peel en Maas TV Jeugdlopen, een estafette over 4 x 400 meter en de lopen over 5 en 10 km.

Inschrijven voor de wedstrijden kan via www.i nschrijven.nl tot donderdagvond 27 juni 23:59 uur. Op de wedstrijddag kan tot een half uur voor de aanvang van de betreffende loop nog worden ingeschreven bij het secretariaat dat op die dag is gevestigd in café Den Tommes, Grootdorp. Aldaar kunnen ook de startnummers van de voorinschrijvingen worden afgehaald.

Het volledige programma luidt als volgt:
Om 17:30 uur starten de Peel en Maas TV jeugdlopen:
17:30 uur: Jeugdloop t/m 6 jaar : 400 meter
17:40 uur: Jeugdloop : 800 meter
18:00 uur: Jeugdlopen 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar: 1200 meter
19:00 uur: 5000 meter
19:35 uur: 10000 meter

Alle deelnemers aan de 10e Merseloop 2019 ontvangen een herinnering. Voor alle categorieën zijn ereprijzen en afhankelijk van een aantal deelnemers zijn er geldprijzen bij de 5 en 10 km. De prijsuitreiking

De organisatie is in handen van ATV Venray en de Dorpsraad van Merselo. Zij hebben ervoor gekozen om de organisatie van deze avondloop te realiseren op een wijze zoals dat bij ATV Venray reeds gebruikelijk was bij andere wedstrijden, bijvoorbeeld de Vlakwatercross en de Scholierenlopen.

De Dorpsraad van Merselo en ATV Venray hopen veel deelnemers te mogen begroeten bij deze lustrumwedstrijd op zaterdag 29 juni a.s.
Info: - www.atvvenray.nl - www.inschrijven.nl