Oude foto’s bekijken in Het Schuttersveld Venray

Oude foto’s bekijken in Het Schuttersveld Venray

Elke derde woensdag van de maand organiseert RooyNet een fotokijkmiddag. Het doel is om bij oude Venrayse foto’s relevante gegevens als gebeurtenis, namen en jaartallen te vinden. Alle foto’s worden met de gevonden gegevens zo uitgebreid mogelijk beschreven en vervolgens gepubliceerd op RooyNet.

Deze website brengt het Venrayse cultuurhistorische erfgoed wereldwijd voor het voetlicht met foto’s, films, documenten en geluidsfragmenten. Een schat aan gegevens die nog steeds wordt aangevuld.
De fotokijkmiddagen vinden plaats in Het Schuttersveld te Venray en de mensen die de middagen bezoeken, ondervinden geweldig veel plezier aan de oude foto’s.

Op woensdag 19 juni a.s. vindt in de zaal van Het Schuttersveld van 14.30-16.00 uur de volgende kijkmiddag plaats. Iedereen is dan welkom om de oude foto’s te komen bekijken en wellicht dat u zichzelf of familie, vrienden of bekenden op de foto’s terugziet. De entree is gratis en het belooft weer een heel gezellige middag te worden.

Foto: 
rooynet.nl