Bronzen Waarderingspenning voor Corrie Couwenberg

Bronzen Waarderingspenning voor Corrie Couwenberg

Op woensdag 13 maart ontvangt mevrouw
Corrie Couwenberg (76) een Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray. De onderscheiding wordt haar uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen bij gelegenheid van haar afscheid als bestuurslid van KBO Ysselsteyn/Vredepeel.

Corrie Couwenberg is in 2005 gestart als bestuurslid bij de KBO Ysselsteyn. Hier deed ze van alles, zoals het bezoeken van zieken, bijzondere verjaardagen en de organisatie van de collecte Kinderhulp. In 2008 ontstond er binnen het bestuur het idee om een ontmoetings- en eetpunt te starten, met als doel om alleenstaande mensen uit hun isolement te halen en ze weer in contact te laten komen met andere mensen. Corrie was één van de initiatiefnemers en medeverantwoordelijk voor het stevige fundament dat er nu ligt. Onder haar leiding is het ontmoetings- en eetpunt uitgegroeid tot een bloeiend samenzijn voor de leden van de KBO Ysselsteyn.

Het college van burgemeester en wethouders wil Corrie Couwenberg voor haar inzet bedanken en heeft haar daarom de Bronzen Waarderingpenning van de gemeente Venray toegekend.

Onder het toeziend oog van de burgemeester krijgt Mw Couwenberg de draagspeld behorende bij de bronzen waarderingspenning opgespeld door haar kleinzoon

Foto: 
Foto Hoedemakers