Lammetjesdag van Peelkudde Schaapsdrift

Lammetjesdag van Peelkudde Schaapsdrift

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 van 10.00 tot 17.00uur organiseren wij een Lammetjesdag voor jong en oud.

Wij organiseren een leuk gezinsuitje op de boerderij in Ysselsteyn. De eerste editie van de Lammetjesdag was absoluut een groot succes. Goede reden voor een tweede editie! Kinderen en volwassenen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Knuffelen met de lammetjes en hun moeders. Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes. Ook organiseren we demo’s schapen drijven met border collies.

Maar behalve de dieren zijn er ook tal van activiteiten op de boerderij, zoals een springkussen, knutselen, schminken. Er is een goochelaar en de uilenwerkgroep en IVN zijn aanwezig. Trek dus niet je beste kleertjes aan! We zorgen ook voor de gelegenheid om te kunnen eten en/of drinken.

Mocht het weer niet helemaal naar wens zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zorgen we voor voldoende activiteiten onder dak! We maken er evengoed een leerzame en onvergetelijke dag van!

Locatie: Deurneseweg 168, Ysselsteyn.

Foto: 
Agrifotograaf