Clubkas spekken met Glasweb Venray

Clubkas spekken met Glasweb Venray

GlaswebVenray draagt stichtingen en verenigingen een warm hart toe door de actie ‘Tientje voor een vriendje’. Iedereen die zich in de Venrayse wijken aanmeldt als klant mag een tientje schenken aan een stichting/vereniging naar keuze.

Op dinsdag 12 maart om 20.00 uur wordt in Wijkcentrum d’n Hoender tijdens een eerste informatieavond het startschot gegeven van de campagne voor de Wijkcentrale Beekweg. Dit is de eerste wijk in Venray waar GlaswebVenray wil starten met de aanleg van Glasvezel. Er wordt pas met aanleg gestart als er een percentage van 30% klantaanmeldingen wordt behaald van de adressen die bij deze wijkcentrale behoren. Dit percentage moet, op 30 april 2019 behaald zijn. Het streven is om dan in het najaar van 2019 te starten met de aanleg.

Een stichting/ vereniging kan haar kas spekken door i.s.m. GlaswebVenray een informatiebijeenkomst te organiseren. Aanmeldingen die op de bijeenkomst binnen komen leveren voor de stichting/ vereniging € 10,- per aanmelding op. Ook kan een stichting/ vereniging haar leden stimuleren om het tientje aan haar te schenken. Interesse? Stuur dan een mail naar: info [apenstaartje] glaswebvenray [punt] nu

Voorwaarde voor deelname aan de clubkasactie is dat de betreffende stichting/vereniging staat ingeschreven bij de KVK en gevestigd is binnen de gemeente Venray. Als u in een van de wijken van Venray woont en bent u aangemeld als klant, stuur dan een mail met vermelding van postcode en huisnummer naar info [apenstaartje] glaswebvenray [punt] nu en geef aan welke vereniging u uw tientje schenkt.

Voor alle informatiebijeenkomsten en inloopmomenten zie de website van www.glaswebvenray.nu Wijkcentrum d’n Hoender is gelegen aan St. Ursulastraat 2, 5801EN te Venray. Iedereen is van harte welkom.