5 x 11 jarig bestaan d’n Hazekeutel: TVK-finale zaterdag vanuit Venray

 5 x 11 jarig bestaan d’n Hazekeutel: TVK-finale zaterdag vanuit Venray

Op zaterdag 9 februari vindt in Venray de 10e editie plaats van het Tiener Vastelaovend Kónkoer. De jeugdvastelaovesvereniging d’n Hazekeutel ontvangt tieners uit heel Limburg in de carnavalsstad Venray. Het TVK is onderdeel van een geweldig feestweekend bij gelegenheid van 5 x 11 jarig bestaan.

Er zullen 16 geweldige tieneracts te beleven zijn in de ‘grande finale’ in de sporthal De Wetteling in Venray.

Het TVK afficheert zich graag als Limburgs Leukste Liedjes concours. Het is grandioos om te zien hoe Limburgse tieners fantastische performances laten zien met hun Vastelaovend liedjes, die vele liedjes van volwassenen ver overstijgen.

Het is fascinerend om te zien hoe Limburgse tieners in staat zijn een enorm Vastelaovend feest te maken. Het is verrassend om te zien hoe Limburgse tieners een brug weten te slaan tussen jong en oud. Daar kunnen velen nog van leren.

Het TVK begint om 20.11 uur en is ook de hele avond live online op Facebook L11 Alaaf en zal tijdens de carnavalsdagen op L1 TV nogmaals te zien zijn.

Aansluitend aan het concours en vóór de bekendmaking van het winnende liedje zal de Vastelaovend-tempel in Venray op z’n grondvesten schudden tijdens Senzasie Roeëd Gael Greun met DJ Fiasco. Feest, feest en nog eens feest

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)