Niek Huggers is de nieuwe prins van D'n Hazekeutel

Niek Huggers is de nieuwe prins van D'n Hazekeutel

Afgelopen zondag is tijdens de jeugdzitting van D'n Hazekeutel het nieuwe jeugdtrio en jeugdboeregezelschap bekendgemaakt. Prins Niek Huggers vormt samen met zijn adjudanten Stijn Hutjens en Maurits Leenders het jeugdtrio. Hun motto is: 5 x 11 Ien 't Roojse Lând, Vur 'n Fieësje Gón Weej Nie Ãn De Kant.

Het jeugdboeregezelschap is geworden: Isa van der Zanden en Ward Clephas en worden vergezeld met opperboerin Guusje Derks, Jessie Piepers als getuige van de bruid, Thijmen Martens als getuige van de bruidegom, bruidsmeisje Jante Bistervelts en bruidsjonker Finn Gottenbos.

Zij gaan allemaal een extra bijzondere vastelaovend tegemoet met het 5x11 jubileumjaar van D'n Hazekeutel.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari is het jubileumfeestweekend met het 5x11 jubileumfeest en het TVK-Limburg, beide in de Wetteling in Venray.

Foto: 
Foto Hoedemaekers