Dorpsraad Oostrum houdt thema-avond over STEVIG

Dorpsraad Oostrum houdt thema-avond over STEVIG

De dorpsraad van Oostrum houdt op dinsdag 12 februari een openbare thema-avond over STEVIG. Op deze avond zal Harm Wijgergangs, directeur STEVIG en zorgcentrale Dichterbij, samen met een cliënt en begeleider u volledig informeren over STEVIG.

STEVIG helpt mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedragsstoornis, maar biedt ook forensische zorg. Dit is de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische gedragsstoornis, die een strafbaar feit hebben gepleegd of daarvan worden verdacht. In Oostrum zijn twee behandellocaties: Op de Wanssumseweg 14 en Mgr. Hanssenstraat 57-59.

U kunt tijdens deze avond op veel vragen antwoorden krijgen. De thema-avond vindt plaats in D’n Oesterham in Oostrum, en begint om 20.00 uur.