Beste ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019’ komt uit Leunen

in
Beste ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019’ komt uit Leunen

De beste ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019’ komt uit Leunen. De slagerij is aangesloten bij De Gildeslager; een collectief van ambachtelijke slagers. Regelmatig komen de slagers samen om inspiratie op te doen en specifieke vakkennis te delen.

Jaarlijks reikt De Gildeslager prijzen uit aan de best presterende leden. Gedurende 2018 hebben bij alle leden van De Gildeslager onverwachte keuringen plaatsgevonden, waarbij de zorgvuldig gekozen vakjury diverse producten zoals vleeswaren, worsten en maaltijden beoordeelde op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd.

Begin december maakte de jury de 14 genomineerden voor 2019 bekend.Tijdens de jaarbijeenkomst op 21 januari haalde Partyservice & Slagerij Verkoeijen de felbegeerde titel ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2019’ binnen.