Sef Janssen nieuwe heerser bij Ut Dartele Veulen

Sef Janssen nieuwe heerser bij Ut Dartele Veulen

In een goed gevulde Perdsstal in Veulen kwam de 65ste prins van Ut Dartele Veulen uit. De 23-jarige Sef Janssen startte hier zijn carrière als prins Sef IV. Hij wordt ter zijde gestaan door zijn vriendin Meike Philipsen uit het land van de Turftreiers.

Sef is student bedrijfskunde aan de HAS en loopt momenteel stage bij Voergroep Zuid in Deurne. Hij komt uit een echte carnavalsfamilie en stapt als prins in de voetsporen van zijn vader (Sef III) en opa (Sef II).

In z’n vrije tijd doet hij wagenbouwen aan z’n eigen prinsenwagen, speelt bij de joekskapel en gaat graag uit. Bij de carnavalsvereniging vervult hij normaal gesproken de rol van Nar maar dit jaar dus even niet.

Dit prinsenpaar gaat dit jaar voorop onder hun leus:

Án welke kânt van de beek weej gón fieëste, dor gón we nie ovver näöle want weej viēre vastelaovend ien ‘t Väöle.

De receptie is op zaterdag 19 januari vanaf 20.11 uur in de Perdsstal in Veulen

Foto: 
Marieta fotografie