Koninklijke Harmonie Euterpe Venray houdt een reünie

Koninklijke Harmonie Euterpe Venray houdt een reünie

Al langere tijd leeft bij meerdere oud-leden en oudere actieve leden van Koninklijke Harmonie Euterpe Venray de wens om nog eens bij elkaar te komen om gezamenlijk herinneringen op te halen. De Historisch Archief werkgroep onder leiding van Sip van Goinga heeft het daarom op zich genomen dit te verwezenlijken.

Op zaterdag 9 februari van 13.00 - 17.00 uur, wordt voor de oud-leden/ereleden van bestuur, orkest en drumband van Euterpe een reünie georganiseerd. Ook oudere actieve leden van de Euterpe zijn uiteraard van harte welkom. Dit vindt plaats in het huidige verenigingsgebouw Odeon aan de Hoenderstraat in Venray.

De werkgroep Historisch Archief van Euterpe, houdt zich bezig met het digitaliseren van documenten, beeld en geluid van het archief. Euterpe stond aan de bakermat van 180 jaar Blaasmuziek in Venray en door de jaren heen hebben honderden muzikanten vele uren bij Euterpe doorgebracht. Voornaamste doel van de reünie is dan ook het gezamenlijk herinneringen ophalen aan het verleden, aan de hand van verhalen, foto’s, beeld en geluidsfragmenten.

Aanmelden en/of meer informatie verkrijgen kan via: reunie [apenstaartje] euterpevenray [punt] nl
Beschikt u niet over een e-mailadres, dan kunt u zich ook aanmelden door te bellen met Sip van Goinga op telefoonnummer 0478 - 581047 of mobiel 06 - 51275233.