Kerstconcert Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide

Kerstconcert Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 23 december het jaarlijkse kerstconcert in de Catharina kerk in Leunen. Het orkest staat onder leiding van dirigente Karin Janssen.

Het orkest krijgt vocale ondersteuning van Annabel van Casteren, zangeres, actrice en songwriter ook bekend onder de artiestennaam Anna Joan. Het kerstconcert belooft ook dit jaar weer een muzikaal spektakel te worden!
Verschillende kerstklassiekers zullen tijdens het concert de revue passeren, alsook hedendaagse arrangementen. Voor ieder wat wils! Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren al voor u open. Na het concert is er een gezellig samenzijn in het Café van MFC De Baank onder het genot van een glaasje glühwein.

Bent u nog niet overtuigd kijk dan eens op de website: https://www.harmoniestcatharina.nl/video/
L1 heeft in 2017 voor de Kerst-special van het programma Blaaskracht opnames gemaakt tijdens het Kerstconcert in de kerk in Leunen. Dat gedeelte uit de uitzending van L1 is ook terug te bekijken op de website.

Foto: 
Liesbeth Lucassen (Omroep Venray)