Hoogeerwaarde heer Alexander de Graaf Woutering waarnemend deken in Venray

Hoogeerwaarde heer Alexander de Graaf Woutering waarnemend deken in Venray

De hoogeerwaarde heer Alexander de Graaf Woutering is met ingang van 1 december benoemd tot waarnemend deken van Venray en administrator van de parochies Sint Petrus’ Banden, Christus Koning, O.-L.- Vrouw van Zeven Smarten en H. Franciscus van Assisië in Venray.

Hij vervangt in die functies Mgr. Smeets, die tot bisschop is benoemd. Deken De Graaf Woutering behoudt daarnaast zijn overige functies als pastoor-deken van Horst en aalmoezenier van sociale werken.

De zeereerwaarde heer Hub van Horne is met ingang van 1 december benoemd tot administrator van de parochie H. Gertrudis in Oirlo. Hij vervangt in die functie Mgr. Smeets, die tot bisschop is benoemd. Van Horne behoudt zijn overige functies als pastoor van Blitterswijck en Wanssum en administrator van Castenray.

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)