Opleidingsorkest No Limit geeft Sinterklaasconcert

Opleidingsorkest No Limit geeft Sinterklaasconcert

Zondag 2 december gaf Opleidingsorkest No Limit haar eerste concert. De leden van dit orkest spelen nu 3 maanden samen onder leiding van dirigent Gerard Alofs.

Gedeeltelijk onder leiding van een aantal zwarte Pieten, Sinterklaas had geen tijd, gaven ze een leuk concert waar ze trots op kunnen zijn. De Pieten schreven alles in hun grote boek en de muzikanten en Gerard Alofs maakten de Pieten tussen onder andere een James Bondmedley en Sinterklaasliedjes wegwijs in blaasmuziekland.

No Limit is de naam van het nieuwe gezamenlijke opleidingsorkest van SMT (Oostrum) en Ons Genoegen (Oirlo), harmonie St. Catharina (Leunen, Heide en Veulen), fanfare Dorpsklank (Castenray) en de Koninklijke Harmonie Euterpe (Venray). Het concert vond plaats in De Linde in Oirlo.

Foto: 
Liesbeth Lucassen (Omroep Venray)