Wim van Osch al 22 jaar Nar bij 't Knölleke in Leunen

Wim van Osch al 22 jaar Nar bij 't Knölleke in Leunen

Al 22 prinsen kozen hem tot hun nar, Nar Wim van Osch van 't Knölleke in Leunen. Een prestatie die de carnavalsvereniging niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Op zaterdag 8 december organiseren ze daarom een speciaal Narrenbal. Nar Wim begeleidt dit jaar namelijk zijn 22ste prins.

De nar in Leunen is veel meer dan de geschminkte man in het rood/groene pak die op zijn toeter blaast. Nar Wim is de steun en toeverlaat van de prins. Hij zorgt dat de prins overal op tijd is en hij denkt overal aan.

Hij zorgt dat de veren, steek en mantel van de prins en altijd netjes uit zien, eigenlijk doet hij te veel om op te noemen. En het meeste doet hij ook nog op de achtergrond. Er zijn eigenlijk maar 22 (oud) prinsen die weten wat Nar Wim allemaal doet en hoe belangrijk dat voor een prins is.

Voor al zijn verdiensten voor onder andere zijn 22 prinsen maar ook zeker voor de rest van de carnavalsvereniging biedt CV 't Knölleke Nar Wim en zijn vrouw Nelly een receptie aan van 19:30 tot ongeveer 21:30 uur. Aansluitend geeft het Puppies Huisorkest speciaal voor Nar Wim een avondvullend optreden tijdens het Narrenbal.

CV 't Knölleke nodigt iedereen daarom graag uit om deze avond naar MFC de Baank te komen en samen met hun Nar Wim in het zonnetje te zetten. Aanvang 19:30 uur.

Foto: 
Jop Janssen