Prins Rick I regeert bij De Wiendbuul in Wanssum

Prins Rick I regeert bij De Wiendbuul in Wanssum

Zaterdag is in Wanssum na een spannende escaperoom de nieuwe prins van de Wiendbuul in Wanssum tevoorschijn gekomen: Prins Rick I.

Rick I is de jongste zoon van Jac Rutten en Berty Rutten - Thiesen. Hij is 44 jaar. Rick is getrouwd met Marijke Rutten - Verberkt en samen hebben ze twee zoons, Jesse en Luca. In het dagelijkse leven heeft Rick een eigen installatiebedrijf. Verder heeft Rick 19 jaar jeugdleiding gedaan bij C.V. De Wiendbuul. Rick speelt gitaar bij zijn band waar ook zijn adjudanten deel van uit maken.

Samen met zijn adjudanten Michael Poels en Marc Beterams en nar Emiel Jans zal hij dit jaar voorop gaan en er alles aan doen om er samen met de Wiendbuule en Wiendbuulinne een schitterende carnaval van te maken.

Prins Rick I zijn lijfspreuk zal zijn:

Het moijste fieëst van ut joar is wer un feit, en weej goan vur enne bak gezelligheid!!

Prins Rick I neemt de scepter over van prins Guus I Hendrickx. Aan zijn regeerperiode kwam afgelopen zaterdag een eind. Guus heeft het, samen met zijn prinses Inge, adjudanten Hans Maas en Frank van Gerven en nar Pascal Reijnders, perfect gedaan. Ze hebben er volop van genoten, zoals het ook hoort te zijn.

Foto: 
Ingeborg Verberkt