De Venrodsen Aovend van Veldeke Venray dit jaar op dinsdag 20 november

De Venrodsen Aovend van Veldeke Venray dit jaar op dinsdag 20 november

Dinsdag 20 november is het voor het 29ste achtereenvolgende jaar dat Veldeke Venray de Venrodsen Aovend organiseert. Net als andere jaren wordt deze avond gepresenteerd in de Venrayse streektaal waarbij zang, voordrachten, luisteren kijken en natuurlijk volop lachen de ingrediënten zijn.

De opzet van de Venrodsen Aovend is vanaf de eerste editie vrijwel altijd hetzelfde gebleven en ook nu zullen in een gemoedelijke sfeer en met een spontaan karakter een tiental optredens verzorgd worden.

En ieder jaar weer weet de organisatie een prima programma op de planken te brengen. Zo ook dit jaar. Er zijn bekenden die al eerder op één van de voorafgaande afleveringen opgetreden hebben, maar nu met een nieuwe act. Ook dit jaar is er weer ruimte voor nieuw talent, dat in de schijnwerpers komt en zich voor het eerst aan een groter publiek met een optreden zal presenteren

De gezongen teksten en voordrachten zijn allemaal in onze eigen streektaal, waarbij meerdere artiesten speciaal voor deze Venrodsen Aovend, eigen of aangepaste teksten schrijven voor het voetlicht brengen.

De presentatie is in vertrouwde handen van Frank Claessens, waarbij Ad Haans de deelnemers muzikaal zal ondersteunen en begeleiden. Dat het gevarieerde programma geen moment zal vervelen, daar zullen de artiesten van deze avond wel garant voor staan. De verwachting is dan ook dat het weer gezellig en druk zal worden.

Er zullen deze avond radio-opnames gemaakt worden door Omroep Venray, die veelal te beluisteren zullen zijn in het programma ''t Venrods Ketierke' van Liesbeth Lucassen.

De Venrodsen Aovend begint om 19.30 uur in de Witte Hoeve in Venray. Meer informatie is te vinden op veldeke-venray.nl.