Nieuwe pinlocatie in Wanssum

Nieuwe pinlocatie in Wanssum

Vanaf vrijdag 9 november kunnen de inwoners van Wanssum e.o. pinnen op een nieuwe locatie, namelijk aan de Geijsterseweg bij de Haven (bij de parkeerplaats). Na de verkoop van het Rabobankpand aan de Pastoorstraat afgelopen mei, is Rabobank Horst Venray op zoek gegaan naar een nieuwe pinlocatie.

In goed overleg met de gemeente Venray is gekozen voor de locatie aan de Geijsterseweg. Ook met de dorpsraad is dit besproken en ook zij zijn positief. Er is bewust gekozen voor een pinbox op het gebied bij de Haven. Dit is een gebied dat nu volop in ontwikkeling is en waar in de toekomst meer en meer bedrijvigheid zal zijn. Rabobank Horst Venray vindt het belangrijk om daar deel van uit te maken.

Bovendien draagt ze met het behouden van een geldautomaat bij aan de leefbaarheid van de lokale gemeenschap.

De huidige geldautomaat aan de Pastoorstraat is nog tot en met 8 november in gebruik. Met de ingebruikname van de nieuwe pinbox aan de Geijsterseweg, gaat de geldautomaat aan de Pastoorstraat op 9 december buiten gebruik. De nieuwe pinbox is 24 uur per dag bereikbaar.