VieCuri: Open dag Plastische Chirurgie op vrijdag 16 november

VieCuri: Open dag Plastische Chirurgie op vrijdag 16 november

Op vrijdag 16 november organiseert VieCuri MOOI een open dag van 14.00-18.00 uur op locatie Venlo. Tijdens de open dag kunt u zich laten informeren en kennismaken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden. U kunt dan denken aan reconstructies, handchirurgie en esthetische ingrepen zoals borstcorrecties, botox en fillers.

Tijdens een speeddate met een plastisch chirurg kunt u vrijblijvend uw eigen vragen stellen (uiteraard zonder dat uw eigen risico aangesproken wordt). Verder zijn er presentaties, workshops en stands met informatie over bijv. uiterlijke gevolgen, de invloed van een behandeling op uw kwaliteit van leven, vergoedingsvoorwaarden zorgverzekeraars etc.

Onder de noemer ‘Lekker in je Vel’ is er dit jaar extra aandacht voor de specifieke behandeling postbariatrie. Bij deze chirurgische ingreep wordt overtollige huid verwijderd na extreem gewichtsverlies. Volgens recente cijfers van het CBS lijden ruim honderdduizend Nederlanders aan morbide obesitas. Jaarlijks ondergaan rond de 12.000 patiënten een operatie hiervoor, maar een aanvullende corrigerende ingreep om het huidoverschot tegen te gaan, blijft vaak achterwege.

De open dag is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met alle mogelijkheden die VieCuri MOOI biedt.

De open dag vindt plaats bij VieCuri locatie Venlo, routenummer 74 en 75. Voor de speeddate dient u zich vooraf aan te melden via de site van VieCuri MOOI: viecurimooi.nl. U kunt zelf een tijdstip aangeven, er is een maximum aantal plekken beschikbaar.