Harmonie St. Catharina: Geslaagde theatervoorstelling 'Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër'

Harmonie St. Catharina: Geslaagde theatervoorstelling 'Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër'

Zondag organiseerde Harmonie St. Catharina in samenwerking met Zandkunstenaar Immanuel Boie in Schouwburg Venray de voorstelling 'Muzikale Sprookjes met de Zandmagiër'. De reacties na afloop waren unaniem lovend en enthousiast, het publiek had een prachtige middag gehad.

In een voorstelling van TWEE uur speelde het orkest, samengesteld uit harmonie St Catharina en 30 enthousiaste muzikanten uit de regio en ver daarbuiten een sfeervol, sprookjesachtig programma, voorzien van beelden die door de Zandmagiër met zand tot leven werden gebracht. Melodieën van onder andere Disney, de Efteling, het sprookje Rapunzel en Gulliver’s reizen werden door hem prachtig voorzien van bijpassende zandkunst.

Foto: 
Liesbeth Lucassen