Inbraakgolf bij garagebedrijven in Venray, Oostrum en Boxmeer

Inbraakgolf bij garagebedrijven in Venray, Oostrum  en Boxmeer

In de nacht van zaterdag op zondag werd er rond 01.30 uur ingebroken bij een autogaragebedrijf op het Keizersveld in Venray. Kort daarvoor, omstreeks 01.10 uur vond er een inbraak plaats bij een automaterialen bedrijf, eveneens gevestigd op het industrieterrein Keizersveld in Venray.

Op dit moment is nog niet exact bekend wat de buit is bij deze twee inbraken. Kort voor deze inbraken werd er ingebroken bij twee garage bedrijven in Boxmeer. De politie weet op dit moment nog niet of het hier mogelijk om dezelfde dader(s) gaat. Zij hebben de inbraken in onderzoek.

De nacht ervoor van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken bij een auto garage bedrijf, aan het industrieterrein De Hulst in Oostrum. Deze inbraak vond plaats rond middernacht.

Mogelijk beschikt u over beveiligingscamera's die meer informatie kunnen geven over deze inbraken of heeft u andere informatie over deze inbraken. Neem dan contact op met de politie Venray-Gennep, telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem kan via 0800-7000.

Foto: 
Marion Minten (Omroep Venray)