Landelijk Atelierweekend op 17 en 18 november: Vier deelnemers in de regio Venray

Landelijk Atelierweekend op 17 en 18 november: Vier deelnemers in de regio Venray

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt in het weekend van 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun atelier voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk.

Ook worden er extra activiteiten gehouden zoals workshops, demonstraties en exposities. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

In de regio Venray doen vier ateliers mee; Jolanda Nabben, IEP, Bliss en Atelier Cultura. De deelnemende kunstenaars in Atelier Cultura aan het Schoutenstraatje 8 in Venray zijn: Karin Juwett, Annie Druiven, Mariëlle van der Beele, Job Cox en Tamara Martens.

De ateliers zijn tijdens Landelijk Atelierweekend op zaterdag en zondag geopend van 11:00 – 17:00 uur.

Op landelijkatelierweekend.nl is het overzicht te vinden van alle deelnemende locaties die dat weekend te bezoeken zijn, de openingstijden en meer informatie over extra activiteiten.