Hanna Bervoets te gast bij het Literair Café Venray in het Theehuis van het Odapark

Hanna Bervoets te gast bij het Literair Café Venray in het Theehuis van het Odapark

De tweede auteur, die in het seizoen 2018-2019 bij het Literair Café Venray in het Theehuis van het Odapark in Venray te gast is, is Hanna Bervoets (1984). Een nog jonge schrijfster, die midden in het hedendaagse leven, de maatschappij staat en zichzelf en haar lezers, daarmee op haar eigenzinnige geëngageerde wijze en op niet mis te verstane wijze confronteert.

Hoewel nog jong, heeft Hanna Bervoets inmiddels al een aanzienlijk oeuvre en aantal literaire prijzen voor haar werk ontvangen. Bervoets zal op zondag 11 november geïnterviewd worden door Victor Elfring. De jonge muzikante Jessie Raateland zal twee zelfgeschreven nummers ten gehore brengen.

De schrijversbijeenkomst met Hanna Bervoets begint om 11.00 uur. Kijk voor meer informatie op: literaircafevenray.nl

Foto: 
Mathieu Custers (Omroep Venray)