Dode bij ongeluk op de Deurneseweg in Heide

Dode bij ongeluk op de Deurneseweg in Heide

Op de Deurneseweg (N270) in Heide nabij de kruising Lemmenweg/Kiekweg is woensdag rond 14.30 een ernstig ongeluk gebeurd.

Het ongeval vond plaats, tussen een vrachtwagen en een scootmobiel. Hierbij kwam een 88-jarige vrouw uit Venray om het leven. De vrouw was met leeftijdgenoten, die ter plaatse werden opgevangen door de hulpdiensten.

Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De N270 was in beide richtingen tussen de N277 naar Panningen/Uden en de weg naar Venray een tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.

Het Team VerkeersOngevallen Analyse (VOA) heeft een technisch onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Getuigen van de aanrijding worden vriendelijk verzocht om zich te melden bij de politie via 0900 – 88 44 of het digitale tipformulier van de politie.

Foto: 
Omroep Venray