Funnight! een avond voor Stichting Voedselbank Limburg-Noord en vrouwencentrum EVA Venray

Funnight! een avond voor Stichting Voedselbank Limburg-Noord en vrouwencentrum EVA Venray

Op vrijdagavond 26 oktober staat iets bijzonders te gebeuren in de Schouwburg Venray. Lionsclub Venray Peelparel organiseert een Funnight! Een avondvullend programma waar hilarisch cabaret en een spetterend feest gecombineerd worden.

Een avond lachen en dansen samen met je vrienden, familie, collega’s… kortom: een feestelijke avond voor iedereen! Zoals het de Lionsclub gewoon is, zal de opbrengst van deze avond ten goede komen aan het goede doel! Dit jaar zijn dat onder andere Stichting Voedselbank Limburg-Noord en EVA Vrouwencentrum Venray.

Na vijf succesvolle Ladiesnights gooien de Peelparels het over een andere boeg. Ze richten zich niet meer alleen op vrouwen maar iedereen is welkom! Het wordt een gezellige avond waar je kunt genieten van cabaret en daarna tot in de kleine uurtjes kunt feesten in de foyer van de Venrayse Schouwburg. Een terugkerend element uit de afgelopen edities is de loterij.

Als cabaret act zijn de jongens van Jeroens Clan geboekt. Deze Brabantse jongensgroep stond begin dit jaar in de finale van het Leids Cabaret Festival en wordt bestempeld als aanstormend talent. Scherpe en intelligente sketches en liedjes volgen elkaar in rap tempo op. Tijdens het feest, dat na het cabaret zal losbarsten, kunt u genieten van de swingende klanken van de alom bekende band Fezz. Deze Funnight biedt alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit!

De organisator van deze avond: Lionsclub Venray Peelparel is opgericht in 2005 en bestaat uit een enthousiaste groep vrouwen in de leeftijd 30 tot 75 jaar met uiteenlopende beroepen. Zij zetten zich in voor het maatschappelijk belang. Het motto van Lions is dan ook: we serve, wij dienen. De doelstelling is om een concrete bijdrage te leveren aan projecten die vrouwen en/of kinderen ondersteunen in de regio Venray of in de rest van Nederland. Ook dit jaar sluiten de goede doelen hier mooi bij aan.